Hsb transport- en kozijnbokken

Bent u opzoek naar bokken voor het goed en veilig transporteren van uw hsb/ prefab elementen, ramen of kozijnen? Wij zijn de leverancier met ruime ervaring in productie en levering van transportbokken die aansluiten op uw wensen en eisen. De gehele productie wordt verzorgd in eigen beheer, zodoende is naast levering van onze standaardmaten ook productie op maat mogelijk.

  • Snel contact en offerte
  • Zowel standaardmaten als maatwerk
  • Levering uit eigen fabriek
  • Bokken met uw bedrijfslogo
  • Perfecte prijs- kwaliteitsverhouding


Hsb transport- en kozijnbokken

Type transportbokken, de standaard transportbokken delen zich op in twee type. Beide transportbokken zijn T-vormig. Dit houdt in dat er aan beide zijden elementen tegen het frame in het midden van de bok kunnen worden geplaatst.

Type A

Transportbok t-vormig
3000 x 1250 x 2695 mm
Draagvermogen 5.000 kg
Verzinkt

Offerte aanvragen


Type B

Transportbok t-vormig
6000 x 1250 x 2695 mm
Draagvermogen 10.000 kg
Verzinkt

Offerte aanvragen


De bokken worden geproduceerd met de beste materialen en door middel van keuring na productie kan het draagvermogen en de kwaliteit van de bokken worden gegarandeerd. Dit in combinatie met de verzinkte frames beschikt u over kwalitatief hoogstaande bokken voor gebruik binnen uw bedrijf. Tevens is het personaliseren van de bokken met uw bedrijfslogo mogelijk.

Bent u opzoek naar bokken voor het transport en de opslag van houtskeletbouw elementen, glas of kozijnen? Of wilt u meer details ontvangen na het lezen van deze informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over onze standaard- en maatwerk oplossingen. Wij helpen u graag verder met een passend aanbod.